2018: Elke wijk een beetje groen(er)

Inspirerende groene plekken in de stad.

Deel je inspiratie met Lekker in je Tuin | info@lekkerinjetuin.nl

afbeelding magnolia Amersfoort

Een frisse start en nu op naar de lente! De kop is ervan af, de winter hebben we achter de rug. Tijd voor mooie plannen om samen Amersfoort nóg groener te maken, waardoor de plotselinge hevige regenbuien geen al te grote impact hebben en de toenemende hitte voor iedereen aangenaam blijft. En daarvoor zijn we benieuwd naar jouw ervaringen!

 

Groene wijken

In elke wijk in Amersfoort zijn enthousiaste mensen te vinden die samenwerken of willen werken voor een mooi plantsoen, een groen schoolplein of bijvoorbeeld een buurtmoestuin. En ook zijn overal voorbeelden van weelderige (of juist strakke) groene tuinen.

Misschien ben jij hier ook wel enthousiast mee bezig! Maar er zijn (helaas) ook nog heel veel tuinen vol met tegels :-(. Hoe kunnen we deze voorbeelden bij elkaar brengen om medebewoners te inspireren om ook voor een beetje meer groen te kiezen? Wat maakt jou enthousiast en betrokken? Het lastigste is vaak nog om je directe buurman- of vrouw te overtuigen toch?

Doe mee

Heb jij een idee? Help ons mee! Stuur ons een berichtje via Facebook of via info@lekkerinjetuin.nl. Het beste idee krijgt een gratis workshop voor jou én je buren voor makkelijk groen in de tuin!

Hoe mooi zou het zijn om via via het enthousiasme voor (makkelijk) groen te delen en steeds meer mooie groene plekjes te zien en te hebben in elke wijk!

logo lekkerinjetuin